Bridge filmpjes

Bridge leren door middel van bridge filmpjes

Natuurlijk kunt u voor een ouderwets boek kiezen wanneer u wilt leren bridgen, maar er zijn ook andere mogelijke opties. U kunt bijvoorbeeld op het internet zoeken naar filmpjes waarin er uitleg wordt gegeven over het spel of waarin u naar een een gespeeld spel van bridge kunt kijken. Wij zullen hier enkele video's van YouTube plaatsen die erg leerzaam zijn voor de beginnende bridgers. Zo leert u over de spelregels, belangrijke spelmomenten en succesvolle strategieën in het spelverloop. Deze filmpjes zijn gratis en dus voor iedereen beschikbaar. 

Iedereen kan leren bridgen

De titel zegt het eigenlijk al: iedereen kan leren bridgen. In dit filmpje wordt bridge op een duidelijke en toegankelijke wijze uitgelegd. In totaal duurt deze uitleg bijna 1,5 uur, verdeeld over twee verschillende filmpjes. U kunt er dus zeker van zijn dat u alle ins en outs meekrijgt en een goede basis legt voor het leren spelen van bridge. Daarnaast wordt er in de video gebruik gemaakt van duidelijke beelden en worden alle begrippen goed uitgelegd. Dit is niet alleen handig voor de startende bridgers, maar wellicht dat wat meer ervaren bridgespelers hier ook nog wat van kunnen opsteken! 

Bridge tutorials

Voor degene die een aardig woordje Engels spreken zijn er nog meer opties te vinden. Er zijn namelijk veel Engels gesproken filmpjes te zien op het internet waarin er een duidelijke uitleg over bridge gegeven wordt. Deze filmpjes heten bridge tutorials en zijn makkelijk te vinden op YouTube. Naast dat dit heel handig voor beginnende bridgers is, zijn er ook genoeg filmpjes te vinden voor bridgers met wat meer ervaring! Een voorbeeld van een dergelijk filmpje kunt u hieronder vinden.

Terug naar overzicht