Bridge boeken

Bridge boeken

Bridge boeken zijn er in alle soorten en maten en voor elke liefhebber is er wel een geschikt boek verkrijgbaar. Deze bridge boeken kunt u ook gebruiken als u wilt leren bridgen. Naast instructieboeken zijn er ook bridge boeken die u puur voor uw plezier kunt lezen, in de verhaallijn van deze boeken speelt bridgen dan ook een belangrijke rol zonder de technische kant van het spel al te veel te belichten.  

Het leren van bridge met bridge boeken

Wanneer u bridge wilt leren spelen, zijn bridge boeken een goede optie. U kunt dan op uw eigen tempo de regels en uitleg van bridge doornemen dankzij een heldere uitleg. Berry Westra is een Nederland voormalig wereldkampioen bridge en is de hoofdredacteur van een Nederlands bridge tijdschrift, daarnaast heeft hij vele bridge boeken geschreven. Veel mensen hebben al gebruik gemaakt van zijn boeken om te leren bridgen, het spelen van bridge 'volgens Berry' is onder de bridgers dus ook een bekend begrip. 

Bridge boeken kopen

Het kopen van bridge boeken kan gemakkelijk en snel online. Hier heeft u een keuze uit een ruim assortiment van verschillende boeken en kunt u rustig een boek naar uw voorkeur uitzoeken. Naast de bridge boeken van Berry Westra bestaan er ook nog bridgedrives. Hiermee kunt u thuis bridgen met een wedstrijdelement, wat vaak ontbreekt wanneer u thuis speelt. Zo ontvangt u na elk spel een scorestaat en kunt u scores vergelijken, zo wordt het bridgen extra spannend. Daarnaast staan hieronder enkele boeken voor u uitgelicht om uw zoektocht naar een geschikt boek wat te vergemakkelijken!

Terug naar overzicht